web analytics
Dagbok,  En kvart om dagen,  Frukt och grönt,  Rullstol

Så kan det gå när man sitter i rullstol

 

Man ska aldrig säga aldrig, det är en sanning som dom flesta av oss känner till. Å kanske är det så att de man minst anar lurar runt hörnet här i livet. Nej jag har inte krockat ihop med Mick Jagger som var och veckohandlade på Lidel. Jag har inte heller sjungit duett med Dolly Parton på resecentrum i Åmål. Nä det är ingen vanlig dag i dag för jag har ,visserligen slumpvis. vunnit en matlåda i en steg tävling.
Jag som inte kan gå. Jag som sitter i rullstol.  🙂

Vinsten. Matlådan med en spoonforke.

 

När jag åkte hem fick jag åka med Mohamed,  en kille från Etiopien. Värdens bästa och finaste chaufför.
När dom sköt i Nyfors, Eskilstuna i fredags så tänkte jag på honom. Han har berättat att han bor där. det sköts 10 meter utanför hans vardagsrums fönster. Han trodde först det var nån som sköt raketer, när han hörde helikoptern förstod han vad som hänt.
Han vill flytta. Han tror att det inte är färdigskjutet i och med detta. Denna skjutning var bara för att skrämmas. Den kvinnan har större barn som säkert är inblandade i nåt skit. Nä hämdskjutning kommer. Var så säker, sa han.

Nu har jag disk att ta hand om och blommor att vattna.  Å sen ska jag beundra min matlåda i glas och trä.

Blommor att vattna
Bilderna fotades med Nikon D750 och ett Tamron 28-75mm
Note to my self  Nej inte detta tema BYT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *