web analytics
Dagbok

Låt oss göra ett försök med en ändrad layout

Jag tänkte ändra lite på formatet. Är inte riktig nöjd hittills. Nu testar jag denna layouten.
Idag är en dag som känns som sommarslutet. Det regnar, blåser och är ganska mörkt även mitt på dagen.
Grannens norska flagga hänger som en ledsen blöt trasa lindad på sitt fäste.
Jag funderar på var mina objektiv är. Här uppe eller i källaren. Ljuset ute gör färgerna intensiva. Och det är dags att börja få till fotograferingen igen. Bilderna i denna layout verkar bli herregössesstora. Jår säkert att fixa när jag får forska lite.

Nåt ska man väl göra i vinter. Skriva och fotografera är väl inte så fel. Eller lyssna på Hanson de Wolfe Unitid.

CU

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *